10.3.2015
Ainekset:
3 kananmunan valkuaista
2 dl glukoosisiirappia
½ tl suolaa
2 dl tomusokeria
2 ½ tl vanilja-aromia
Mittaa kulhoon glukoosisiirappi ja suola. Lisää valkuaiset ja vatkaa noin 5 minuutin ajan kunnes massa on kaksinkertaistunut. Lisää seokseen tomusokeri ja vatkaa pienellä teholla tasaiseksi. Sekoita lopuksi lusikalla seokseen vanilja-aromi. Tahna säilyy jääkaapissa n. 2 viikkoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Tuo on tosi hyvä nimi! 🙂