10.3.2015
Ainekset:
3 kananmunan valkuaista
2 dl glukoosisiirappia
½ tl suolaa
2 dl tomusokeria
2 ½ tl vanilja-aromia
Mittaa kulhoon glukoosisiirappi ja suola. Lisää valkuaiset ja vatkaa noin 5 minuutin ajan kunnes massa on kaksinkertaistunut. Lisää seokseen tomusokeri ja vatkaa pienellä teholla tasaiseksi. Sekoita lopuksi lusikalla seokseen vanilja-aromi. Tahna säilyy jääkaapissa n. 2 viikkoa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Tuo on tosi hyvä nimi! 🙂