20.2.2016
Pohja:
2 dl perunahiutaleita
3 dl vettä
2 tl suolaa
200 g sulatettua voita
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 purkkia tonnikalaa
4 kananmunaa
4 dl ruokakermaa
suolaa ja tilliä maun mukaan
2-4 dl juustoraastetta
Sekoita pohjan ainekset keskenään. Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Levittele tonnikala pohjan päälle. Sekoita kananmunat ja ruokakerma keskenään, mausta suolalla ja tillillä. Kaada seos pohjan ja tonnikalojen päälle. Ripottele päälle viimeiseksi juustoraaste.
Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Ei ollenkaan tyhmä kysymys, vehnäjauhoja tulee , en vaan näköjään sitä muistanut kirjoittaa 😀 😀 Hyvä kun huomasit 🙂 nyt en yhtäkkiä muista paljonko tulee vaikka tätä tuhannesti on tehty mutta pitääpä tarkistaa kun kotiin pääsee.