16.6.2015
Pohja:
Kaupan valmis torttupohja
Kostutus:
Omena mehu
Täyte:
n. 400 g raparperia paloina
½ dl vesi
1 ½ dl sokeri
2 dl kuohukerma
200g Valion makea mansikka rahka
1 tl vanilja sokeri
130 g valkosuklaa
Koristelu:
Fazer sininen suklaa
Laita valmis torttupohja tarjoilu lautaselle ja kostuta se omena mehulla.
Laita kattilan raparperit , vesi ja sokeri. Keittele niin kauan että raparperit ovat pehmenneet hillokkeeksi. Itse tein tämän osion edellisenä päivänä niin hyvin jäähtyi tortun päällystämiseen mennessä 🙂
Jäähdytä raparperi hilloke.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkarahka. Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa , välillä sekoitellen. Sekoita suklaasula kermavaahto-rahkaseoksen joukkoon.
Levitä raparperi hilloke torttupohjan päälle. Hillokkeen päälle levittele kermavaahto-rahkaseos.
Raasta maitosuklaata ja ripottele se kerman päälle koristeeksi .
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä