22.8.2016
3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeri
2 tl leivinjauhe
1 dl kuohukermaa
50 g voita
50 g valkosuklaa
50g vadelmamarmeladi
Kuorrutus:
100 g valkosuklaa
mustikoita
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita keskenään kuivat aineet . Siivilöi ja sekoita kuivat aineet vaahdon sekaan vuorotellen kerman kanssa.
Sulata voi . Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi . Sekoita voi ja suklaa taikinaan.
Annostele muffinivuokien pohjalle vähän taikinaa.
Lisää lusikalla taikinan päälle nokare marmeladia ja lisää vuokaan taikinaa niin että marmeladi peittyy.
Paista muffineja 200 asteisessa uunissa 15-20 minuttia.
Sulata valkosuklaa lautasella miedolla lämmöllä mikrossa . sekoittele välillä.
Valuta suklaata muffinssien päälle ja ripottele muutamia mustikoita lisäksi 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä