Kinuskileipomo TeBaZu

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Kesä,  Lapset,  Muffinssit Nähty 5435 kertaa
 
22.08.2016
 
Ei kommentteja

Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

LUKIJAN RESEPTIMustikka-valkosuklaamuffinssit


Molemmat tyttäreni pitävät kovasti muffinsseista ja jos saavat päättää mitä leivotaan, on valinta heille helppo 🙂 Nyt tehtiin mustikkaversiona .

3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeri
2 tl leivinjauhe
1 dl kuohukermaa
50 g voita
50 g valkosuklaa
50g vadelmamarmeladi

Kuorrutus:
100 g valkosuklaa
mustikoita

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita keskenään kuivat aineet . Siivilöi ja sekoita kuivat aineet vaahdon sekaan vuorotellen kerman kanssa.
Sulata voi . Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi . Sekoita voi ja suklaa taikinaan.
Annostele muffinivuokien pohjalle vähän taikinaa.
Lisää lusikalla taikinan päälle nokare marmeladia ja lisää vuokaan taikinaa niin että marmeladi peittyy.

Paista muffineja 200 asteisessa uunissa 15-20 minuttia.

Sulata valkosuklaa lautasella miedolla lämmöllä mikrossa . sekoittele välillä.

Valuta suklaata muffinssien päälle ja ripottele muutamia mustikoita lisäksi 🙂