Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo TeBaZu

Kesän sydän

12.7.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/11729_DSC_0034-2_600x600.jpg

Pohja:
200g vanilja-kaura täytekeksejä
50g voita

Täyte:
6 liivate
1/2 dl mandariini mehu
4dl kuohukerma
2 tl sokeri
300g mango-appelsiini jogurtti
200 g mango tuorejuusto
130g valkosuklaa

Kiille:
4 liivate
4dl mandariinimehu

Koristelu:
Maitosukla
koristerakeet

Murskaa keksit tehosekoittimella tai kaulimella. Sulata voi miedolla lämmöllä. Sekoita voi ja keksimuru keskenään.  Suojaa vuoan pohja leivinpaperilla . Itse käytin sydänvuokaa tilavuudeltaan 2,5 l . Painele keksimuru seon vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita täytteen liivatteet kylmään veteen . Vatkaa kuohukerma ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon tuorejuusto ja jogurtti. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Anna suklaasulan vähän jäähtyä ja sekoita täytteen joukkoon. Kuumenna mandariinimehu kiehuvaksi. Ota liivatteet pois kylmästä vedestä ja purista niistä vettä pois. Sulata liivatteet kuumaan mandariinimehuun. Sekoita mehuliivateseos täytteen joukkoon ohuena nauhana. Kaada täyte vuokaan.  Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.

Laita kiilteen liivatteet kylmään veteen. Kaada kiilteen mehu astiaan, ota siitä 1 dl kiehutettavaksi . Kiehuta mehu ja sulata liivatteet siihen. Sekoita mehuliivateseos lopun mehun joukkoon. Jäähdytä ja kaada kakun päälle. Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.

Koristelu oman maun mukaan 🙂 Tässä sulatin suklaata jota pursotinpullolla pursotin kakun päälle ja ripottelin siihen keltaisia koristerakeita.

Ainesosat

Mango

Kategoriat

Helpot ja nopeatJuusto- ja hyydykekakutKesä

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/11729_20160922_143647-2_400x400.jpgTeBaZuPekoni-juusto herkut
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/11729_20160923_212406-2_400x400.jpgTeBaZuMinttusuklaa Macarons
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/11729_20160620_131803-2_400x400.jpgTeBaZuMustikka-valkosuklaamuffinssit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/11729_20160608_193407_400x400.jpgTeBaZuPunaherukka kohtaa suklaan
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/11729_DSC_0120-2_400x400.jpgTeBaZuSydämelliset mustikkaleivokset
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/11729_DSC_0054-2_400x400.jpgTeBaZuHeart of baileys
3

Kommentit (4)

Kinuskiemo
13.7.2015 06:37

Tänä kesänä sopiikin tarjota aurinkoista kakkua. Aurinkoa edes pöydässä! 🙂

jjjeen
Kinuskileipomo jjjeen
12.7.2015 22:31

Niinhän se usein taitaa olla 🙂 Ok tuo mehuasia. Virkistävä juttu, ettei aina sitä samaa appelsiinia tai jotain Pilttiä kiilteessä 😉

TeBaZu
Kinuskileipomo TeBaZu
12.7.2015 10:27

Kiitos 🙂 täältä muiden kakuista oon huomannut että simppeli koristelu on usein kaikista kaunein ❤Valmista mehua , juissin mandariini mehua 🙂 se on niin hyvää 🙂

jjjeen
Kinuskileipomo jjjeen
12.7.2015 09:20

Kaunis kakku, ja erityisesti tykkään tuosta simppelistä, mutta näyttävästä koristelusta 🙂 Onko käyttämäsi mandariinimehu valmista vai puristitko itse hedelmistä? 😛

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa