12.7.2015
Pohja:
200g vanilja-kaura täytekeksejä
50g voita
Täyte:
6 liivate
1/2 dl mandariini mehu
4dl kuohukerma
2 tl sokeri
300g mango-appelsiini jogurtti
200 g mango tuorejuusto
130g valkosuklaa
Kiille:
4 liivate
4dl mandariinimehu
Koristelu:
Maitosukla
koristerakeet
Murskaa keksit tehosekoittimella tai kaulimella. Sulata voi miedolla lämmöllä. Sekoita voi ja keksimuru keskenään. Suojaa vuoan pohja leivinpaperilla . Itse käytin sydänvuokaa tilavuudeltaan 2,5 l . Painele keksimuru seon vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.
Laita täytteen liivatteet kylmään veteen . Vatkaa kuohukerma ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon tuorejuusto ja jogurtti. Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Anna suklaasulan vähän jäähtyä ja sekoita täytteen joukkoon. Kuumenna mandariinimehu kiehuvaksi. Ota liivatteet pois kylmästä vedestä ja purista niistä vettä pois. Sulata liivatteet kuumaan mandariinimehuun. Sekoita mehuliivateseos täytteen joukkoon ohuena nauhana. Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.
Laita kiilteen liivatteet kylmään veteen. Kaada kiilteen mehu astiaan, ota siitä 1 dl kiehutettavaksi . Kiehuta mehu ja sulata liivatteet siihen. Sekoita mehuliivateseos lopun mehun joukkoon. Jäähdytä ja kaada kakun päälle. Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.
Koristelu oman maun mukaan 🙂 Tässä sulatin suklaata jota pursotinpullolla pursotin kakun päälle ja ripottelin siihen keltaisia koristerakeita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tänä kesänä sopiikin tarjota aurinkoista kakkua. Aurinkoa edes pöydässä! 🙂