19.11.2015
Taikina:
200g fazerina suklaa ( 2 levyä)
150 g voi
1 ½ dl hienoa ruokosokeria
2 kananmunaa
3½ dl vehnäjauho
2 tl leivinjauhe
3 rkl kaakaojauhe
1½ dl maito
Kuorrutus:
4 dl kuohukermaa
200g appelsiini rahka
1½ rkl vaniljakreemijauhe
keltaista pastaväriä
Koristelu:
Strösseleitä
Vatkaa huoneen lämpöinen voi ja ruokosokeri vaahdoksi . Lisää kananmunat yksitellen vatkaten vaahdon sekaan. Sekoita kuivat aineet yhteen . Sekoita vatkaimella vaahtoseokseen vuorotellen kuivia aineita ja maitoa.
Rouhi toinen fazerina levy veitsellä rouheeksi ja sekoittele nuolijalla suklaarouhe taikinan sekaan.
Annostele taikinaa muffinssipellin koloihin vähän jokaisen pohjalle. Asettele sitten jokaiseen koloon yksi pala suklaata toisesta fazerina levystä.. Annostele loppu taikina koloihin. Paista 200 asteisessa uunissa n.10-15 min.
Kun muffinssit ovat jäähtyneet , vatkaa kerma ja vaniljakreemijauhe vaahdoksi. Värjää kerma pasta värillä halutun sävyiseksi ja sekoita vielä joukkoon appelsiinirahka.
Pursota kerma-rahkaseos muffinssien päälle ja ripottele viimeisenä strösselit 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Olen samaa mieltä kanssasi, kun tehdään pursotus, niin tehdään pursotus! Joka on kaunis ja näyttävä ja josta riittää herkkua joka lusikalliselle! 🙂