23.4.2016
Pohja:
175g kaurakeksit
65g voi
Täyte:
2 dl kuohukerma
Koristeluun:
Valkosuklaa
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos pohjaksi leivimpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita hetkeksi jääkaappiin .
Laita täytteen liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma ja tomusokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka ja tuorejuusto. Kuumenna baileys kiehuvaksi . Purista vesi pois liivatteista ja sulata ne kiehuvaan baileyssiiin. Kaada liivateseos nauhana täytteen sekaan kokoajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa n. tunti.
Laita kiilteen liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kuumenna baileys kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Jäähdyttele seos ettei se olisi liian kuumaa kakun päälle kaadettaessa. Kaada jäähtynyt liivate seos kakun päälle ja anna hyytyä muutama tunti.
Valmista pitsirullat ohjeen mukaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Herkullinen sydän, ja taidokkaat pitsirullat. Nam! 🙂