Kinuskileipomo TeBaZu

Kategoria: Helpot ja nopeat,  Isän- ja äitienpäivä,  Juusto- ja hyydykekakut,  Ystävänpäivä Nähty 161615 kertaa
 
23.04.2016
 
3 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIHeart of baileys


Meille syntyi tässä tovi sitten uusi kummipoika ja siitä innostuneena leivoin tämmöisen sydän kakun <3 Aluksi oli tarkoitus käyttää täytteeseen uutta minttu-suklaarahkaa mutta sitä ei sattunut löytymään kaupasta jossa olin niin vaihdoin suunnitelmaa. Lopputulos oli parempi kuin luulinkaan 🙂

Pohja:
175g kaurakeksit
65g voi

Täyte:
2 dl kuohukerma

½ dl tomusokeri
200g appelsiinirahka
200g suklaatuorejuusto
4 liivate
1 dl BaileysKiille:
2 liivate
1 dl Baileys

Koristeluun:
Valkosuklaa

Pitsirullat

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos pohjaksi leivimpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita hetkeksi jääkaappiin .

Laita täytteen liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma ja tomusokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka ja tuorejuusto. Kuumenna baileys kiehuvaksi . Purista vesi pois liivatteista ja sulata ne kiehuvaan baileyssiiin. Kaada liivateseos nauhana täytteen sekaan kokoajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa n. tunti.

Laita kiilteen liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kuumenna baileys kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Jäähdyttele seos ettei se olisi liian kuumaa kakun päälle kaadettaessa. Kaada jäähtynyt liivate seos kakun päälle ja anna hyytyä muutama tunti.

Valmista pitsirullat ohjeen mukaan.