29.6.2015
Taikina :
2 levyä geisha suklaata ( 200g )
150g voita
1 ½ dl sokeria
2 kananmunaa
2tl leivinjauhe
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa
Kuorrute:
Kinuskikissan mansikkakreemi
125 g voita
4 dl mansikkatomusokeri
2 rkl vettä
1 tl vanijasokeri
Koristelu:
Mini vaahtokarkkeja
Laita suklaasta 12 palaa sivuun odottamaan ja rouhi loppusuklaa veitsellä rouheeksi.
Vatkaa sokeri ja huoneen lämpöinen voi vaahdoksi. Vatkaa munat vaahdon joukkoon yksitellen. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita vaahdon joukkoon kuivat aineet ja maito vuorotellen, Kääntele lopuksi nuolialla suklaa rouhe taikinan joukkoon.
Annostele taikinaa muffinssipellin koloihin vähän jokaisen pohjalle. Asettele sitten jokaiseen koloon yksi pala suklaata. Annostele loppu taikina koloihin. Paista 225 asteisessa uunissa n.10-15 min.
Tee kreemi vasta jäähtyneiden muffinssien päälle. Pehmennä voi vatkaimella. Lisää kulhoon sokerit ja vatkaa. Lopuksi sekoita kreemin joukkoon vesi.
Levitä kreemiä muffinssien päälle ja asettele koristeesi vaahtokarkkeja .
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kuulostaa herkulliselta, näitä pitää kokeilla! Lasten kanssa on niin mukavaa leipoa! =)