Kinuskileipomo TeBaZu

Kategoria: Lapset,  Muffinssit,  Syntymäpäivät Nähty 15220 kertaa
 
29.06.2015
 
3 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIGeishasuklaa muffinssit


Loman lopun ”kunniaksi” leivottiin oikeen herkku muffinsseja . Geisha on meidän suosikki suklaata . Koristelut suoritti esikoiseni 🙂

Taikina :
2 levyä geisha suklaata ( 200g )
150g voita
1 ½ dl sokeria
2 kananmunaa
2tl leivinjauhe
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa

Kuorrute:
Kinuskikissan mansikkakreemi
125 g voita
4 dl mansikkatomusokeri
2 rkl vettä
1 tl vanijasokeri

Koristelu:
Mini vaahtokarkkeja

Laita suklaasta 12 palaa sivuun odottamaan ja rouhi loppusuklaa veitsellä rouheeksi.
Vatkaa sokeri ja huoneen lämpöinen voi vaahdoksi. Vatkaa munat vaahdon joukkoon yksitellen. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita vaahdon joukkoon kuivat aineet ja maito vuorotellen, Kääntele lopuksi nuolialla suklaa rouhe taikinan joukkoon.

Annostele taikinaa muffinssipellin koloihin vähän jokaisen pohjalle. Asettele sitten jokaiseen koloon yksi pala suklaata. Annostele loppu taikina koloihin. Paista 225 asteisessa uunissa n.10-15 min.

Tee kreemi vasta jäähtyneiden muffinssien päälle. Pehmennä voi vatkaimella. Lisää kulhoon sokerit ja vatkaa. Lopuksi sekoita kreemin joukkoon vesi.

Levitä kreemiä muffinssien päälle ja asettele koristeesi vaahtokarkkeja .