31.3.2015
Ohjeesta valmistuu noin 8 isoa tai reilu 10 pienempää keksiä.
Tarvitset:
2,5dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
1 ruokalusikallinen chai-siemeniä
0,5dl kookoslastuja
2 ruokalusikallista hunajaa
0,5dl tummia suklaanappeja (tai 70% tumma suklaa lastuja)
2 banaania
Mitä tehdä:
Lämmitä uuni 180:n asteeseen. Muussaa banaanit ja sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi. Muotoile taikina vedellä kostutetuin käsin kekseiksi uuninpellille. Paista uunin keskitasossa 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua. Säilyvät jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa 3-4 päivää.
Vinkki:
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
maistui, sekä lapsille että aikuisille! tästä tuli uusi ”mustien banaanien” käyttökohde. Yleensä mulla on aina pakastimessa banaanimuruja (joita lapsilta jää) kun niistä saa hyvän makeuden smoothieen, mutta tämäkin keino kyllä loistava!