14.1.2018
Aineet:
100 g tummaa suklaata
3 dl fariinisokeria
1,5 dl kermaa
75 g sulatettua voita
3 munaa
noin 2,5 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
2,5 tl leivinjauhetta
4,5 dl vehnäjauhoa
noin 1,125 dl maitoa
2,5 tl pikakahvijauhetta
Ohje:
Keitä fariinisokerista ja kermasta kinuskia. Pilko suklaa paloiksi.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää voisula. Sekoita kuivat aineet keskenään ja liuota pikakahvijauhe maitoon. Lisää molemmat vuorotellen muna-sokeri-vaahtoon. Lisää lopuksi suklaapalat ja kaada muffinssivuokiin. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja kuorruta kinuskilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Pakko on herkullista. Vesi tulee kielelle jo fariinisokerin ja kerman keittelyvaiheessa! Kahvin ja suklaan ystävät koolle, heidät päästetään kakkujonoon ensimmäisinä. Muutkin saavat osallistua herkutteluun, jos kakusta on vielä jotain jäljellä! Tällä kakulla juhlii mitä merkkipäivää tahansa! Ja vaikkei merkkipäivästä olisi tietoakaan! Pala suklaista kakkua pelastaa päivän! 🙂
Kiva, että liityit! Katetaan yhdessä makoisa pöytä! Tervetuloa mukaan! 🙂
PS.
Jos kamera on paikalla, niin laitapa kuva reseptin lisäksi. Kuva aina havainnollistaa tekstiä.