28.7.2015
Valkosuklaa cookie dough jäätelö
Perus jäätelöohje
2,5dl maitoa
2 keltuaista
0,5dl sokeria
2dl kuohukermaa
Keitä maitoa kattilassa ,kunnes kuplia alkaa nousta pintaan. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi ,ja lisää seokseen maito. Sekoita seos huolellisesti ja laita se takaisin liedelle. Koko ajan sekoittaen odota että seos sakeentuu ja ota se pois liedeltä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen munamaito. Kaada seos kulhoon tai pieniin annosvuokiin. Laita pakastimeen tunniksi ennen kun lisäät muut täytteet.
Täyte
50gr keksitaikinaa
50gr valkosuklaata
Käytä omaa mieluisaa keksitaikinaa. Laita keksitaikina pakastimeen kovettuumaan 15min ennen käyttöä. Rouhi valkosuklaa itselle hyvän kokoisiksi paloiksi ja leikkaa myös keksitaikinasta sopivia paloja. Ota jäätelö pois pakkasesta ja laita täyte jäätelön sekaan kunnolla sekoittaen. Anna jäätelö olla vielä 2 tuntia pakastimessa ennen syömistä.
Kuorrute
50gr valkosuklaata
Ennen jäätelön tekoa sulata valkosuklaa ,ja levitä se kulhoosi tai annosvuokiin. Anna suklaan jähmettyä kunnolla jääkaapissa tai pakkasessa ennen jäätelön pistämistä sinne.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nam nam 🙂 tän täytyy olla hyvää 😉