9.8.2015
Peanut butter ice cream cups
Ohje
5-8kpl
0,5 purkkia kondensoitua maitoa
2,5dl vispikermaa
100gr sileää maapähkinävoita
suolaa
200gr suklaata
muffinsivuokia
Sulata puolet suklaasta mikrossa ja ota muffinsi vuokasi esiin.
Laita yksi rkl suklaata jokaiseen vuokaan ja levitä siististi pohjalle ja hieman reunoille.
Laita muffinsi vuuat pakkaseen niin kauan että suklaa on täydellisesti jähmettynyt.
Sillä aikaa vatkaa vispikerma vaahdoksi ja kokoajan sekoittaen lisää kondensoitu maito.
Vatkaa maapähkinävoita lisäten vispikermaseoksesi.
Lisää suolaa oman maun mukaan ja kaada seos muffinsivuokiin.
Laita jäätelö tunniksi pakkaseen.
Kun jäätelö on jähmettynyt sulata loput suklaasta ja nopeasti levitä se.
Anna olla vielä pakastimessa tunti ja kupit ovat valmiita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä