17.6.2015
Kauramuru:
10 g margariinia
1,5 rkl hunajaa
1,5 dl kaurahiutaleita
Appelsiinirahka:
1 prk (200 g) Valio maustettu rahka appelsiinia
0,5 prk (125 g) Valio pehmeä rasvaton maitorahka
1 dl (100 g) Valio A+ luonnonjogurtti rasvatonta
Sekoita rahkan ainekset kulhossa lusikalla tasaiseksi.
Kun kauramuru on jäähtynyt, voit koota purnukat. Laita purkkeihin kerroksittain kauramurua ja rahkaa niin, että murua tulee alimmaiseksi ja päällimmäiseksi. Nauti kylmänä.
Vinkki!
Jos pieniä purkkeja ei löydy, voit yhtä hyvin valmistaa herkut pieniin jälkiruokakulhoihin.
Jälkiruoka on melko makea maustetun rahkan ansiosta, mutta lisää makeutta kaipaaville voi joukkoon laittaa myös esimerkiksi appelsiinicurdia tai appelsiinimarmeladia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Jep, ulkona kaikki maistuu paremmalle! 🙂