
17.6.2015
Kauramuru:
10 g margariinia
1,5 rkl hunajaa
1,5 dl kaurahiutaleita
Appelsiinirahka:
1 prk (200 g) Valio maustettu rahka appelsiinia
0,5 prk (125 g) Valio pehmeä rasvaton maitorahka
1 dl (100 g) Valio A+ luonnonjogurtti rasvatonta
Sekoita rahkan ainekset kulhossa lusikalla tasaiseksi.
Kun kauramuru on jäähtynyt, voit koota purnukat. Laita purkkeihin kerroksittain kauramurua ja rahkaa niin, että murua tulee alimmaiseksi ja päällimmäiseksi. Nauti kylmänä.
Vinkki!
Jos pieniä purkkeja ei löydy, voit yhtä hyvin valmistaa herkut pieniin jälkiruokakulhoihin.
Jälkiruoka on melko makea maustetun rahkan ansiosta, mutta lisää makeutta kaipaaville voi joukkoon laittaa myös esimerkiksi appelsiinicurdia tai appelsiinimarmeladia.

Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5704 tähteä
Maailman paras mutakakku
2847 tähteä
Mokkapalat
2592 tähteä
Brookies
1876 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Jep, ulkona kaikki maistuu paremmalle! 🙂