5.8.2015
Jäätelömassa:
4 valkuaista
4 keltuaista
1 dl tomusokeria
4 dl Flora Vispiä
1 dl glukoosisiirappia
Lisäksi:
12 kpl Oreo -keksejä
Erottele valkuaiset ja keltuaiset eri kulhoihin. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Mittaa keltuaisten joukkoon tomusokeri ja vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota Vispi kolmannessa kulhossa melko kovaksi vaahdoksi.
Sekoita kermavaahdon joukkoon ensin glukoosisiirappi ja sitten keltuaisvaahto. Kääntele valkuaisvaahto varovasti seoksen joukkoon. Pilko Oreot ja sekoita suurinosa jäätelömassan joukkoon. Kaada massa pakastuksen kestäviin, kannellisiin kulhoihin ja ripottele loput keksit massan päälle. Laita pakastimeen jähmettymään vähintään viideksi tunniksi, mielellään yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos aivan loistavasta reseptistä! Valmistin eilen jäätelömassan ohjeella litran suklaa-kinuski-jäätelöä ja litran karviaishillojäätelöä. Tänään aamulla hyvältä maistuivat, ja ennen kaikkea koostumus oli juuri oikea, pehmeän kermainen eikä yhtään hileinen.