Ainesosat
2 kananmunaa
1½ dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria (tai pari pyöräytystä aitoa vaniljaa myllystä)
12 palaa valkosuklaata
1 sitruunan kuoriraaste
n. 1½ dl voisulaa / juoksevaa margariinia
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sekaan osa kuiva-aineista, pieneksi kuutioitu valkosuklaa ja sitruunankuoriraaste. Vatkaa ja lisää loput jauhot sekä voisula. Annostele taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15min. Vuoat voi täyttää melko täyteen (noin 3/4 vuoasta).
Mikäli haluat sitruunan maistuvan hieman paremmin, voit lisätä hieman sitruunamehua taikinaan.