Kinuskileipomo Suklaataivas

Kategoria: Juusto- ja hyydykekakut,  Muut juhlapöydän kakut Nähty 71672 kertaa
 
26.04.2014
 
3 kommenttia

LUKIJAN RESEPTITäyteläinen suklaa-appelsiini-juustokakku


Hei!
Tekaisin tämmöisen herkkukakun, koska oli kamala makeannälkä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Nam!
Kakkuun saa erilaisia makuvivahteita vaihtamalla esim. rahkaa tai tuorejuustoa. Pohjaan voi käyttää mitä keksejä vaan.
Pahoittelen, ettei ole kuvaa. Päivittelen kyllä kuvan tästä suklaisesta herkusta, jos saan laitteet toimimaan! Tähän asti ei ole onni potkinut:(
Usein minua ärsyttää kun resepterissä on jossain alakulmassa piilossa jotain, pistä yöksi jääkaappiin tai jotain, ja sitten tulee vieraat ja huomaa että upsis, kakku onkin vielä yön pakkasessa. Siksi pyrin korostamaan, että TÄMÄ KAKKU ON YHTEENSÄ 3H JÄÄKAAPISSA!!!:)

Noin 12 hengelle

-Irtopohjavuoka, halkaisija 20cm
-leivinpaperia
-öljyä
(-tuoreita marjoja tarjoiluun)

Ainekset:

Pohja
175g suklaakeksejä
60g voita/ margariinia
Täyte
225g tummaa suklaata
225g maitosuklaata
1 (200g) Valio vaniljatuorejuusto
1 (200g) Valio appelsiinituorejuusto
1 (200g) Valio tiramisurahka
2,5 dl kuohukermaa
sokeria maun mukaan

Valmistusohjeet

1. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja voitele reunat öljyllä.
2. Murskaa keksit pieneksi muruksi (esim. muovipussissa tai kulhossa) ja sulata voi. Sekoita voi ja keksimurska, painele vuoan pohjalle ja PISTÄ JÄÄKAAPPIIN 1 TUNNIKSI.
3. Sulata maito -ja tummasuklaa yhdessä ja anna jäähtyä.
4. Vatkaa kuohukerma ja lisää joukkoon rahka. Sekoita tuorejuustot keskenään, lisää sitten kerma-rahka-seokseen ja testaa makeus. Lisää sokeria sen verran kuin haluat. Lisää jäähtynyt suklaaseos ja kaada vuokaan. PISTÄ JÄÄKAAPPIIN 2 TUNNIKSI.
5. Tarjoile tuoreiden marjojen kanssa.