28.11.2014
Ainekset:
16 leipää
5dl vettä
12dl jauhoja
1 pss kuivahiivaa
4rkl sokeria
2tl suolaa
Ohje:
1.Sekoita lämmin vesi, hiiva, sokeri ja suola. Anna levätä 10 min.
2. Lisää jauhot ja sekoita 5-10 min (mielellään ylesikoneella, taikinakoukulla)
3. Anna kohota 30 min.
4. Vaivaa ilma pois, muotoile oitkoksi ja jaa puoliksi, puoliksi, puoliksi… kunnes sinulla on 16 palaa. Pyörittele palat palloiksi ja jätä kohoamaan n. 30 minuutiksi.
5. Kaulitse pallot ohuiksi, noin 0.5 cm. Paista pannulla kaksi kerrallaan, yhteensä n. 3 min per puoli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Pinta alkaa kyllä kupruilla ja tulee onkaloita.Mutta tein itse niin että käänsin aina minuutin jälkeen niin se ei ehtinyt muuttua sellaiseksi, jotta sain paistettua molemmat puolet tasaiseksi. Ja kuten reseptissäkin sanoin, kannattaa paistaa jollain 4-6 levyn tehosta riippuen:) Kannattaa kokeilla:)