5.4.2014
16 kpl + 6 pientä
Taikina:
2 dl juustoraastetta (emmental)
4 dl vehnäjauhoja / 1 dl vehnäjauhoja ja 3 dl ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä
Täyte:
1 ½ dl juustoraastetta (emmental)
Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.
Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Voitele munalla. (Voit ripotella vielä pinnalle vähän juustoraastetta, jos haluat.) Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.
Tässä vielä kuva jossa on sekä pieni että iso lautasellinen sarvia (: :
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voi kiitos! (: