Suklaakakkumassan valmistus
Laita uuni lämpeämään 180 asteeseen.
Voitele ja jauhota irtovuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Kaakaojauhe kannattaa siivilöidä joukkoon.
Lisää kananmunat, maito ja öljy. Sekoita sähkövatkaimella muutama minuutti.
Lisää kiehautettu kuuma vesi joukkoon ja sekoita.
Kaada taikina vuokaan ja paista 180 asteessa n. 35-40 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä ja seistä seuraavaan päivään. Säilytä jääkaapissa tai kuvun alla huoneenlämmössä.
Seuraavana päivänä murenna kakku kulhoon. Sekoita erillisessä astiassa tuorejuusto, tomusokeri, ja pehmeä voi. Yhdistä murennettu kakku ja tuorejuustoseos. Sekoita ainekset hyvin sormin tai haarukalla. Lisää tarvittaessa maitoa n. 1/2 rkl. Anna seoksen seistä jääkaapissa muutama tunti. Kylmä massa helpottaa kuorruttamista.
Kuorruttaminen
Pyörittele massasta palloja ja työnnä pallot tikkuihin.
Sulata suklaa(t) kattilassa vesihauteessa.
Dippaa tikkarit sulaneeseen suklaaseen. Kopista ylimääräiset suklaat pois. Anna suklaan jähmettyä minuutti ja koristele.
Aseta cake popsit johinkin pystyasentoon. Käytä esimerkiksi pastalävikköä tai kukille tarkoitettua vaahtosientä.
Anna suklaan jähmettyä. Voit halutessasi dipata tikkareiden pään uudestaan valkoiseen suklaaseen tai koristella suklaaraidoilla.+Voit koristella myös ripottelemalla päässe strösseleitä / Tutti Frutti crush-rouhetta / nonparelleja yms.
Kiitos herkkusuu_! Olipa ihana kommentti :3