21.1.2014
200g voita + vähän vuoan voiteluun
200g tummaa suklaata tai maitosuklaakin käy
4 munaa
2dl fariinisokeria
3,5dl vehnäjauhoja
korppujauhoja vuoan leivitykseen
Sulata voi ja suklaa varovasti kattilassa. Vaahdota munat ja fariinisokeri vaahdoksi. Lisää voi-suklaa seos varovasti muna-sokeri vaahdon sekaan. Lisää jauhot siivilän läpi taikinaan. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista 220 asteisen uunin keskitasolla 12-15min. Koristele valmis kakku sapluunoiden avulla tomusokerilla. Tarjoa kakun kanssa vaikkapa kermavaahtoa tai ranskankermaa. Parasta lämpimänä <3
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä