
21.1.2014
200g voita + vähän vuoan voiteluun
200g tummaa suklaata tai maitosuklaakin käy
4        munaa
2dl     fariinisokeria
3,5dl vehnäjauhoja
korppujauhoja vuoan leivitykseen
Sulata voi ja suklaa varovasti kattilassa. Vaahdota munat ja fariinisokeri vaahdoksi. Lisää voi-suklaa seos varovasti muna-sokeri vaahdon sekaan. Lisää jauhot siivilän läpi taikinaan. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista 220 asteisen uunin keskitasolla 12-15min. Koristele valmis kakku sapluunoiden avulla tomusokerilla. Tarjoa kakun kanssa vaikkapa kermavaahtoa tai ranskankermaa. Parasta lämpimänä <3
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2585 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä