17.12.2016
24kpl
2,5dl vesi
250g kivetön taateli (paketti)
170g voi
2,5dl sokeri
2kpl kananmuna
5dl vehnäjauho
1rkl kaakaojauhe
1,5tl leivinjauhe
1tl suola
100g valkosuklaa
Laita vesi kattilaan, paloittele taatelit ja lisää ne kattilaan. Keitä taatelit pehmeiksi ja ota kattila liedeltä, anna taateliseoksen hieman jäähtyä.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen joukkoon voimakkaasti sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vähitellen taikinaan koko ajan sekoittaen. Pilko suklaa pieniksi ja lisää taikinan joukkoon, sekoita tasaiseksi.
Jaa taikina muffini vuokiin. Paista muffineita 200-asteessa uunin keskitasolla 10-15minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
okei, teen sitten vasta aattoaamuna, tai ehkäpä jouluaamuna, kun ajattelin joulupäivän kahville näitä…. tai sitten teen taatelikakun.