11.12.2016
20kpl
10kpl torttutaikina levy
Täyte:
2-4dl paistonkestävä vaniljakastike/vaniljakreemi
400g boysenmarjahillo
Voitelu:
kananmuna
Tee vaniljakastike ohjeen mukaan ja anna täytteen jähmettyä 10minuuttia jääkaapissa. Ota torttutaikina levy ja puolita se, kaulitse hieman isommaksi. Katso kuva 1. Leikkaa torttu niin kuin tekisit joulutorttua mutta tee pienet ekstra viillot reunojen keskelle. Katso kuva 2. Voitele kananmunalla tortun reunojen päät ja laita vaniljatäytettä kuvan 2 mukaan. Ota pidemmät reunat ja paina ne keskelle. Katso kuva 3 ja 4. Tee loput reunat samalla tyylillä. Nosta torttuset pellille leivinpaperin päälle ja voitele torttuset kananmunalla. Paista torttuset 225-asteessa 10-15minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna torttusten jäähtyä ja laita lopuksi boysenmarjahilloa päälle. Tarjoile.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Sinun reseptisi eivät petä. Tämäkin kuulostaa tosi herkulliselta. Vaniljakastike on takuulla suussa sulava makulisä. Ja päälle laitettu hillo on tortun näyttävä koriste. 🙂
Kiitos tarkoista ohjeista!