Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo SugarCone

Bread Pudding with Raspberry and Coconut

22.10.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21533_BREAD-PUDDING-WITH-RASPBERRY-AND-COCONUT_600x600.jpg

16 annosta

8 viipale vaalea leipä (ranskanleipä)

40g sulatettu voi

200g vadelma

6kpl kananmuna

3,5dl kookosmaito

3dl kasviskerma

4rkl sokeri

2tl vanilliini sokeri

 

Revi leipäviipaleet pieniksi paloiksi piirakkavuoan pohjalle. Ripottele sulatettu voi leipä ja vadelmat leipäpalojen päälle.

 

Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa. Lisää kananmunien joukkoon kookosmaito, kasviskerma ja sokerit. Sekoita tasaiseksi ja kaada piirakkavuokaan. Painele pinta lopuksi tasaiseksi.

 

Paista 175-asteessa 45minuuttia uunin kestitasolla.

 

Tarjoa kuumana tai kylmänä.

Ainesosat

KookosVadelma

Kategoriat

Klassikot

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21533_BANAANI-MANSIKKA-LETUT_400x400.jpgSugarConeBanaani-Mansikka Letut
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21533_CHOCO-VANILLA-KASTIKE_400x400.jpgSugarConeChoco-Vanilla kastike
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21533_WP_20161203_12_29_47_Pro_LI-2_400x400.jpgSugarConeJouluinen TorttuPulla
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21533_BANAANI-KAKKUNEN_400x400.jpgSugarConeBanaani Kakkunen
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21533_20161228_071823-2_400x400.jpgSugarConeHerkku Neliöt
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/21533_20161217_220239-2_400x400.jpgSugarConeJoulu Tonttunen

Kommentit (2)

SugarCone
Kinuskileipomo SugarCone
22.10.2015 20:37

Tein piirakan 30x27cm ovaalivuokaan, mutta jos haluaa siitä korkeamman niin pienempikin vuoka riittää. Ydin on kuitenkin se että leipäpalat pitää ns. kastua ennen uuniin laittoa, palavat muuten. Ja jos käyttää pakastevadelmaa niin nekin sitten antaa entisestään nestettä ”vanukkaaseen”.

maris
Kinuskileipomo maris
22.10.2015 20:07

Mielenkiintoinen ja herkulliselta vaikuttava ohje. Täytyypä ihan joskus kokeilla 🙂
Teitkö tämän sellaiseen tavalliseen pyöreään piirakkavuokaan (n.24 cm)?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa