28.10.2013
150 g sulatettua voita
4½ dl maitoa
3tl vaniljasokeria
9dl vehnäjauhoja
3tl leivinjauhetta
4½ dl sokeria
100 g maitorahkaa
pinnalle:
8 pientä omenaa
sokeria
kanelia
Viipaloi omenat ohuiksi siivuiksi ja sekoita ne sokerin kanssa ja jätä ne mehustumaan.
Sekoita sulatetun rasvan joukkoon maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne voi-maito seokseen. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle.
Lado omenat taikinan päälle. Ripottele pinnalle kanelia. Paista 175 astetta 30-40min
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä