3 prk (yht. 600 g) maustamatonta Philadelphia- tuorejuustoa
1 tlk (200 g) ranskankermaaVadelmakastike
1 pussi pakastevadelmia
1/2 dl sokeria
1/2-1 dl vettä
Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan kanssa. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan ( halkaisija 23 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sitä sähkövatkaimella noin minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat seokseen yksitellen vatkaten. Lisää sitruunamehu, vaniljasokeri ja ranskankerma.
Kaada seos pohjan päälle ja paista uunissa noin tunnin tai kunnes kakku on saanut kauniin ruskean värin. Sammuta uuni ja anna kakun kypsyä jälkilämmössä. Nosta kakku uunista jäähtymän. Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi.
Sekoita ja kuumenna vadelmakastikkeen ainekset kattilassa. Kaada seos siivilän läpi ja jäähdytä. Auta tarvittaessa lusikalla painellen. Halutessasi sekoita tilkka sitruunamehua kastikkeeseen.
Paistoaika ja aste on jäänyt uupumaan… noh, sovelsin. Samoin ihmettelin jauhojen puuttumista. Saa nähdä mitä tulee, siellä se uunissa pötköttää 🙈🤗