28.10.2013
n. 250 g katkarapuja
puolikas purjosipuli
200 g emmentaljuustoraastetta
1-2 kpl valkosipulinkynttä
n. 1 prk kermaviiliä
täysjyväpaahtoleipää
mustapippuria
suolaa
Paahda leivät ja laita ne uunipellille. Pilko purjosipuli sekä valkosipuli. Sekoita katkaravut, juustoraaste ja sipulit. Lisää lopuksi kermaviiliä sen verran, että seoksesta ei tule liian vetistä. Mausta suolalla ja pippurilla. Lado paahtoleipien päälle täytettä reilusti. Paista 200 asteisessa uunissa noin 10-15 min, tai kunnes leivät ovat saaneet sopivasti väriä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Hei Herkkuhiiri
Tätä tuli jo kokeiltua ja siitä tuli suosikki heti kertaheitolla.
Terv. Hurjaleipuri