15.6.2015
Raparperi Cup Caket
Tällä ohjeella tulee 6 isoa CupCakea Paista 200¤ 25min
100g voita(huoneen lämpöistä)
1,5 dl sokeria
2 munaa
Nämä vatkataan yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi
Lisää vaahtoon;
1,5 dl maustamatonta jugurttia(vanilja jugurtti käy myös hyvin)
1 dl pilkottua raparperia(pakastekin käy)
80 g Pandan valkosuklaata pieninä paloina
sekoita keskenään seuraavat jauhot,ja lisää ne vaahtoon käännellen varovasti
1tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
3,5 dl gluteenitonta(tai vehnäjauhoa)
Tuorejuustokuorrute:
130g tuorejuustoa,maustamatonta
40g voita(huoneenlämpöistä)
4dl tomusokeria
Koristele haluamallasi teemalla tai koristeilla
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Leipomosi avautui varsin näyttävien muffinssien kera! Onnea siis leipolle! Muffinsseihin en ole raparperia vielä tajunnutkaan laittaa,täytyy siis pitää ohje mielessä! 🙂