24.11.2015
Tämän ohjeen olen muistaakseni joskus napannut Hetkiä-blogista.
1dl kaakavoita
1dl kylmäuristettua kookosöljyä
1dl raakakaakaojauhetta
agavesiirappia (tai hunajaa) maun mukaan
Sulata kaakaovoi ja ja kookosöljy vesihauteessa. Lisää lopuksi kaakaojauhe. Tässä pohja, jota on helppo maustaa mielen mukaan.
Sekoita massan joukkoon tai laita vuokiin haluamasi täytteet. Tässä käytin kuivattua mansikkaa ja rouhittua cashewpähkinää. Mitkä tahansa pakastekuivatut marjat sopivat tähän. (Vaarana on vain, että ne joutuu syödyksi ennen raakasuklaan tekoa :D) Myös kuivatut karpalot tai hedelmät sekä goji-marjat ovat hyviä vaihtoehtoja. Minttuaromi voisi olla myös.
Kaada raakasuklaamassa silikooniseen konvehti-/jääpalamuotiin tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Koveta ja säilytä kylmässä. Tai säilytä pakkasessa ja nappaa aina pala kahvin/teen kaveriksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä