24.11.2015
n. 5-6 omenaa (tai raparperia/marjoja)
2-3tl kanelia
Päälle:
100g voita/margariinia
1,5dl sokeria (fariinisokeria + kidesokeria)
2,5dl kaurahiutleita
Voitele (piirakka)vuoka kevyesti. Kuori ja viipaloi omenat. Laita omenat kerroksittain kanelin kanssa vuokaan. Sulata rasva. Liää rasvan joukoon sokerit ja kaurahiutaleet. Sekoita ja laita omenaviipaleiden päälle.
Kypsennä 200 asteessa, kunnes omenat ovat pehminneet. (n. 20-25 min)
Määrät on helppo tuplata isommalla poppoolle 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä