24.11.2015
n. 5-6 omenaa (tai raparperia/marjoja)
2-3tl kanelia
Päälle:
100g voita/margariinia
1,5dl sokeria (fariinisokeria + kidesokeria)
2,5dl kaurahiutleita
Voitele (piirakka)vuoka kevyesti. Kuori ja viipaloi omenat. Laita omenat kerroksittain kanelin kanssa vuokaan. Sulata rasva. Liää rasvan joukoon sokerit ja kaurahiutaleet. Sekoita ja laita omenaviipaleiden päälle.
Kypsennä 200 asteessa, kunnes omenat ovat pehminneet. (n. 20-25 min)
Määrät on helppo tuplata isommalla poppoolle 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä