9.10.2016
Pohja:
200g digestivekeksejä
100g voita tai margariinia
Täyte:
n. 4 limetin mehu
2 tl raastettua limetin kuorta
4 kananmunankeltuaista
1 prk (400 ml) kondensoitua maitoa
Murenna keksit monitoimikoneessa. Lisää sulatettu rasva ja sekoita. Kaada muruseos Ø 24 cm piirasvuokaan ja painele vuoan pohjalle ja reunoille. Paista 175 asteessa 10 min. Jäähdytä. Sekoita keltuaiset ja kondensoitu maito. Lisää limetin mehu ja kuoriraaste. Toimi nopeasti sillä massa kiinteytyy hetkessä. Kaada täyte piirakkapohjalle ja tasoita. Paista kakkua 15 min 200-asteisessa uunissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos, Kinuskiemo!😀