20.12.2016
Pohja on sama kuin ensiapukakun….
Pohjan leikkasin 3 osaan ennen kuin leikataan neliön muotoon. 3×3 ruudukko ja sain pohjasta 24 kpl.
Väliin appelsiinimehu kostuke.
Tuorejuustomassa:
1,5 dl vispiä
100g vaniljatuorejuustoa
100g appelsiinituorejuustoa
inkiväärijauhetta
ripaus kanelia
sokeria maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
appelsiinin kuorta raastetuna
Appelsiini hilloa pohjan päälle.
Pursota massaa niin ettei mene ihan reunoille asti, koska kun painat päälimmäisen palan päälle valuu muuten ulos.
Päälle vaniljakastike/vispi yhdistelmä.
Koristelussa vain mielikuvitus rajana , tässä tummasuklaa lastuja toisessa ja toisessa vaniljamassa kukkia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä