Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Vihannespizza

Leipomo: Sokerihippu
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/27544_pizza_600x600.jpg

Tästä ohjeesta tulee noin yksi pellillinen.
Ainekset:

Pohjaan:
2 dl vettä

15g tuorehiivaa tai puoli pussia kuivahiivaa
n.5 dl pizzajauhoja
punajuuri
Päälle:
paseerattua tomaattia
250g jauhelihaa
12 kirsikkatomaattia
 maun mukaan pizzajuustoa ja fetaa
Laita uuni lämpenemään 225°c tasalämmölle.
Valmista ensin pizzapohja.
Sekoita hiiva reilusti kädenlämpöiseen veteen.
Lisää jauhot kädellä vaivaten.
Raasta punajuuri ja lisää se joukkoon.
Jos taikina muuttu liian löysäksi lisää jauhoja kunnes se ei tartu enään käsiin.
Anna kohota noin 15-20min.
Kun taikina on kohonnut, kauli se levyksi ja kypsennä jauheliha, jonka jälkeen levitä paseerattu tomaatti pizzan päälle ja sitten täytteet. Paista 12-15min uunin keskitasolla.

Halutessasi voit korvata punajuuren kahdella isolla raastetulla porkkanalla tai 90g soseutetulla pinaatilla.

Kategoriat:

KekritempausPizzat, voileivät, iltapalat
- Helppo 2

Kommentit (2)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa