23.9.2014
Pohja:
200g digestivejä
75g margariinia
1/2 pussia chococappucinojauhetta
Täyte:
1 prk rahkaa
1 prk flora vispiä
1 pkt vaniljatuorejuustoa
1 levy valkosuklaata (panda 120g)
5 liivatetta
3/4 dl kahvilikööriä
maun mukaan hieman vaniljasokeria ja sokeria
Koristelu:
tummaa kaakaojauhetta
1. murskaa keksit ja lisää sulatettu margariini sekä kahvijauhe. Vuoraa irtopohjavuoka (22-24cm) leivinpaperilla ja pohja vuokaan.
2. vatkaa flora vispi, lisää rahka, tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Kiehauta kahvilikööri ja sulata liotetut liivatteet siihen. Lisää likööriseos muuhun massaan. Mausta tarvittaessa vaniljasokerilla ja sokerilla. (itse jätin aika ”tujun” makuiseksi)
3. Anna hyytyä jääkaapissa noin 3h.
4. Koristele haluamallasi tavalla ja nauti
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Johan on komea! Uskomattoman näyttäviä koristesabluunoita löytyy ihan kotipihalta! Herkullisen kuuloinen myös tuo liköörin, kahvin ja valkosuklaan yhdistelmä.