Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Joulu_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

valkosuklainen-kahviliköörikakku

Leipomo: sojan kotikeittiö
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_kuva1_600x600.png

Pohja:
200g digestivejä
75g margariinia
1/2 pussia chococappucinojauhetta

Täyte:
1 prk rahkaa
1 prk flora vispiä
1 pkt vaniljatuorejuustoa
1 levy valkosuklaata (panda 120g)
5 liivatetta
3/4 dl kahvilikööriä
maun mukaan hieman vaniljasokeria ja sokeria

Koristelu:
tummaa kaakaojauhetta

1. murskaa keksit ja lisää sulatettu margariini sekä kahvijauhe. Vuoraa irtopohjavuoka (22-24cm) leivinpaperilla ja pohja vuokaan.
2. vatkaa flora vispi, lisää rahka, tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Kiehauta kahvilikööri ja sulata liotetut liivatteet siihen. Lisää likööriseos muuhun massaan. Mausta tarvittaessa vaniljasokerilla ja sokerilla. (itse jätin aika ”tujun” makuiseksi)
3. Anna hyytyä jääkaapissa noin 3h.
4. Koristele haluamallasi tavalla ja nauti

Kategoriat:

JouluJuusto- ja hyydykekakutSyksy
- Helppo

Kommentit (1)

Kinuskikissa24.9.2014 21:22

Johan on komea! Uskomattoman näyttäviä koristesabluunoita löytyy ihan kotipihalta! Herkullisen kuuloinen myös tuo liköörin, kahvin ja valkosuklaan yhdistelmä.

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti