11.4.2015
Pohja:
1,5 dl vettä
0,25 dl sokeria
0,25 dl öljyä
0,5 dl Myllyn Paras 3-viljan leseseosta
1 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
1,5 dl Myllyn Paras vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
Täyte:
2-3 omenaa
Kuorrute:
25 g margariinia (maidotonta)
0,5 dl siirappia
1,5 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
1 tl kanelia
1. Sekoita vesi, sokeri ja öljy. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Taikina jää löysäksi.
2. Annostele taikina voideltuihin silikonivuokiin (6kpl)
3. Viipaloi omenat ja laita pohjan päälle.
4. Valmista kuorruta: sulata margariini ja lisää siirappi, kaurahiutaleet ja kaneli. Annostele seos omenoiden päälle.
5. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarkkaile kypsymistä välillä! Irrota hieman jäähtyneet piirakat ja tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Soja, sinä et petä! Terveellisyys ja lapsinäkökulma ajatuksissa pystyt loihtimaan kiinnostavia ja herkullisia leivonnaisia. 🙂
Mari-johannan tavoin ihastelen noita vuokia, sydämen muoto ja lila sävy sävyyn! Huomenna Lidliin! 😉