Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo sojan kotikeittiö

rukiinen mustikkakääretorttu (maidoton)

14.2.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_kääretoirttu_600x600.jpg

POHJA:
3 munaa
1 dl sokeria
1,25 dl jauhoseosta, jossa 1/3 vehnä,- peruna- ja ruisjauhoja kutakin
1 tl leivinjauhetta

1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Lisää siivilän läpi (kevyesti nostellen) jauhot joihin sekoitettu leivinjauhe
3. Paista 225  asteessa 6-8minuuttia
4. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä

TÄYTE:
n. 2dl Mustikkahilloa (sattui olemaaan kotitekoista)
1 prk GoGreen vispi (kaurasta)
n. 2tl vaniljakreemijauhetta

1. Laita makusi mukaan hilloa pohjalle
2. Vispaa GoGreen vispi, lisää kreemijauhe
3. Laita pohjalle ja rullaa
4. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa

Kategoriat

Kääretortut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_IMG_20180317_210445_400x400.jpgsojan kotikeittiölime-kookoskakku
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_WP_20171212_15_02_19_Pro_400x400.jpgsojan kotikeittiöInkivääriset myslinamut
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_WP_20170817_17_53_52_Pro_400x400.jpgsojan kotikeittiöKaurainen mustikkatorttu
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_WP_20170225_18_22_08_Pro_400x400.jpgsojan kotikeittiölaskiaisen pannarikakku
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_WP_20170201_12_53_52_Pro_400x400.jpgsojan kotikeittiömakrilli-mozzarellapiirakka
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2447_20161128_190228_resized_1_400x400.jpgsojan kotikeittiöHedelmäinen lohipiirakka
2

Kommentit (4)

soja
Kinuskileipomo soja
22.5.2014 12:32

toi kauravispi oli ehkä hieman makeaa itsessään, joten ehkä jos käyttää tavan vispiä ja mustikoita, kannattaa sokeria ja vaniljasokeria lisätä. Muutoin se oli aikalailla kerman kaltaista, minusta aivan erikoisen samettisen pehmeää. Kannattaa kokeilla, vaikka ei mitään erikoisruokavaliota olisikaan

Namumaha
22.5.2014 11:16

Minun äitini on oikea mustikan ystävä. Harmiksi en löytänyt ennen äitienpäivää, mutta voihan tätä leipoa sille toistekkin. Ei kuin leipomaan. Ajattelin käyttää tavallisempaa vispiä ja kun mustikka hilloa ei ole niin ihan mustikoita pakkasesta. Lisään sitten sokeria tarpeen mukaan, mutta toi GoGreen vispi tuleeko siitä jotenkin erilaista kun perus vispistä ja onko siinä jotain makeutusta.

soja
Kinuskileipomo soja
16.2.2014 14:33

herkkua oli =) ja toi kauravispi yllätti kuohkeudellaan ja samettisuudellaan….

Kinuskiemo
15.2.2014 19:15

Houkuttelevan näköinen kokonaisuus. Kun herkullista täytettä saa ihanan pehmeältä vaikuttavan pohjan kanssa mahtumaan lusikkaan, niin nam! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa