14.2.2014
POHJA:
3 munaa
1 dl sokeria
1,25 dl jauhoseosta, jossa 1/3 vehnä,- peruna- ja ruisjauhoja kutakin
1 tl leivinjauhetta
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Lisää siivilän läpi (kevyesti nostellen) jauhot joihin sekoitettu leivinjauhe
3. Paista 225 asteessa 6-8minuuttia
4. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä
TÄYTE:
n. 2dl Mustikkahilloa (sattui olemaaan kotitekoista)
1 prk GoGreen vispi (kaurasta)
n. 2tl vaniljakreemijauhetta
1. Laita makusi mukaan hilloa pohjalle
2. Vispaa GoGreen vispi, lisää kreemijauhe
3. Laita pohjalle ja rullaa
4. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
toi kauravispi oli ehkä hieman makeaa itsessään, joten ehkä jos käyttää tavan vispiä ja mustikoita, kannattaa sokeria ja vaniljasokeria lisätä. Muutoin se oli aikalailla kerman kaltaista, minusta aivan erikoisen samettisen pehmeää. Kannattaa kokeilla, vaikka ei mitään erikoisruokavaliota olisikaan