30.10.2015
Pohja:
4 munaa
1,5dl sokeria
1 dl peunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
250g mansikoita soseena
2 dl kermaa
3 rkl vaniljakreemijauhetta
Kuorrutus:
250g rahkaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl mansikkatomusokeria
1rkl vaniljakreemijauhetta
nonparelleja ja strösseleitä
1. Valmista kääretorttu pohja. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista 225 asteessa 6-8minuuttia
2. Leikkaa pohja pitkittäin puoliksi, niin että saat kaksi pitkää palaa.
3. Valmista täyte. Vatkaa kerma ja yhdistä mansikkasose ja vaniljakreemijauhe vaahtoon.
4. Levitä puolet täytteestä toiselle pohjalle ja toinen puoli toiselle. Rullaa napakasti ja laita rullat kylmään kovettumaan.
5. Muotoile käärmeeksi haluamallasi tavalla. Sekoita kaikki kuorrutuksen aineet ja peitä rullat kuorrutteella. Koristele nonparelleilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voi mikä ihana käärme! 🙂 Tämä onkin ihan selvästi tyttö käärme juhla asuun pukeutuneena!