7.7.2015
Ainekset:
4 pientä porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
1 kanaliemikuutio
2-3 dl vettä
2 prk (a 500g) tomaattimurskaa
1 prk ruokakermaa
2 tl Hunajainen Sam chilihunajaa
1 tl Hunajainen Sam inkiväärihunajaa
1tl suolaa
1. Kuori ja pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli. Laita kiehumaan veteen johon on lisätty mausteet.
2. Kun porkkanat alkavat kypsyä, lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
3. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää kerma. Anna hautua vielä hetki, jos on aikaa =)
4. Tarjoile hyvän leivän ja raejuuston kanssa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
no, kuvahan tämä on, oli vaan aika kiire napata kun 5 nälkäistä suuta pöydässä odotti syötävää =) Ja hyvää vauhtia vajuu hunajapurkit, tosi kivat tuotteet =)