17.3.2018
Pohja:
100g digestivejä
50g margariinia
Täyte:
4,5 liivatetta
2,5 dl kevyt vispiä
2 dl kookosmaitoa
0,5 dl tomusokeria
2 rkl vaniljakreemijauhetta
2 rkl lime curdia
1 limen raastettu kuori ja siitä puristettu mehu
Koristelu:
kermaa, vihreää väriä ja makutomusokeria (sugar and crumbs, key lime. Löytyy toivepuodista ainakin), vaniljamassa koristeita
1. Murskaa keksit ja lisää sula margariini. Taputtele vuuan pohjalle ja hieman reunoille.
2. Vatkaa kevyt vispi ja lisää muut aineet.
3. Kuumenna limen mehu ja lisää siihen kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Lisää seos täytemassaan.
4. Anna hyytyä vähintään 3h kylmässä.
5. Koristele pursotuksilla ennen tarjoilua. Tässä maustoin kerman makutomusokerilla ja värjäsin vihreäksi. Lisäksi tyttären tekemät kukat ja perhoset <3
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tervetuloa peremmälle! Nyt saa maistaa kevättä! 🙂 Maukasta raikkaanvihreää ruohoa, sieviä kukkasia ja kukkasten ympärillä pyrähteleviä perhosia. Kiitos, lusikallinen keväänkirkasta ruohoa pienen kukkasen kera maistuu suussa ihanalta ja helppo tuosta on asetille yksi hempeä perhonenkin pyydystää.
Kaunis kakku sopii ihanasti pääsiäiseen ja sen jälkeen kevään ja kesän tarjoiluihin.