15.4.2015
Pohja:
1,5 dl Myllyn Paras 4-viljanhiutaleita
1,5 dl Myllyn Paras vehnäjauhoja
1,5 dl vettä
1 tl leivinjauhetta
1 muna
suolaa
0,25 dl öljyä
Täyte:
1 prk kermaviiliä
1 muna
1 prk tonnikalaa vedessä
n. 50g italian yrtit tuorejuustoa
1/4 punasipulia (voi laittaa enemmänkin jos pitää sipulista)
8 luumutomaattia
suolaa
mustapippuria
Herbes de Provenses- yrttisekoitusta
1. Sekoita kaikki pohjan aineet nopeasti. Pohjasta tulee löysä, älä säikähdä.
2. Kaada taikina voideltuun vuokaan (n. 24cm)
3. Sekoita kermaviili, muna, tonnikala (kaada vedet pois), tuorejuusto ja mausteet. Kaada seos täytteen päälle ja lisää pinnalle punasipulirenkaita ja puolitetut tomaatit.
4. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, tarkkaile kypsymistä oman uunisi mukaan.
5. Tarjoile hieman jäähtyneenä raikkaan salaatin kera.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ihan tuli nälkä kyllä! 🙂