26.2.2017
Pannaripohja ( x2)
8dl maitoa
2 munaa
0,5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja
50gsulatettua margariinia
Täyte:
2dl kermaa
1 pkt kinuskituorejuustoa
2 banaania
2,5 dl vadelmia
Koristelu:
vadelmia
vaahtokarkkeja
1. Mittaa kulhoon kuivat aineet. Lisää munat ja maito sekä margariinisula. Tee pohjia 2. (Kannattaa sotkea kahdessa eri astiassa, tulee paremmin tasainen ja saat taikinat molemmille pelleille yhtäpaksuna). (ELi siis pohjia tarvitaan tähän määrään 2. )
2. Paista pannarit 200 asteessa noin 45-50 min. Tai kunnes ne ovat kauniin ruskeat. Anna jäähtyä.
3. Valmista täyte. Vatkaa kerma, lisää joukkoon tuorejuusto ja vatkaa tasaiseksi.
4. Leikkaa pannarilevyt puoliksi. Tarvitset kakkuun 3 puolikasta, yksi jää siis yli muuten vaan herkuteltavaksi.
5. Laita ensimmäisella pannarilevylle puolet vaahdosta, puolet viipaloiduista banaaneista ja 1/3 vadelmista. Nosta päälle toinen pannarilevy ja laita loput täytteistä sen päälle. Nosta päälle vielä kolmas pannarilevy, ja koristele vadelmilla ja vaahtokarkeilla.
6. Nauti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
no tämäpäs vauhdikas kakku onkin, välillä vinossa, välillä ihan aloillaan =D