21.1.2015
POHJA:
60g margariinia
0,5 dl sokeria
1 muna
1,5 dl ruisjauhoja
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
TÄYTE:
1 prk rahkaa
1/2 prk kermaviiliä
1 muna
1 rkl perunajauhoja
1tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
0,5 dl maitoa
0,5 dl vaniljakreemijauhetta
1 rkl sitruunamehua
1,5 dl mustikoita
1. Valmista pohja. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää kuivat aineet ja sekoita. Painele taikina voidellun, pienen (16cm) irtopohjavuuan pohjaan ja reunoille.
2. Valmista täyte. Sekoita kaikki aineet reilusti sekaisin.
3. Kaada puolet täytteestä pohjan päälle. Laita väliin mustikat ja kaada loput täytteestä vuokaan.
4. Paista 175 asteessa noin 40-45 min.
5. Tarjoile mieluiten hyvin jäähtyneenä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos ohjeesta! Tuli superhyvää!