28.3.2014
POHJA:
200g keksejä (pipareita, dominoja ja kauramurokeksejä)
75g margariinia
TÄYTE:
1 prk flora vispiä
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa (kevyttä)
1 prk rahkaa
1 prk appelsiinijogurttia
1 ison sitruunan kuori raaste ja mehu
6 liivatetta
n.1 dl vaniljakreemijauhetta
+maun mukaan sokeria
KIILLE:
4dl appelsiinimehua (+ väriä)
5 liivatetta
TEE NÄIN:
1. murskaa keksit ja lisää sulatettu margariini. Taputtele irtopohjavuokaan ja laita odottamaan viileään
2. Laita liivatteet likoamaan
3. Vatkaa flora vispi ja lisää rahka, jogurtti ja tuorejuusto sekä sutruunankuoriraaste
4. Lisää maun mukaan sokeria ja vaniljakreemijauhe
5. Sulata liivatteet sitruunamehuun ja lisää seokseen. Kaada vuokaan hyytymään muutamaksi tunniksi
6. Valmista kiille: Liota liivatteita kylmässä vedessä, sulata ne noin 1 desiin appelsiinimehua. Lisää loput mehut joukkoon ja kaada varoen (voit käyttää lusikkaa apuna) kakun päälle, anna taas hyytyä.
7. Koristele mielesi mukaan
NAUTI!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
kiitos Emo! hyvää tämä oli ja vieraat kehuivat! =)