28.12.2017
Pienet hopeiset:
1 dl kermaa
1 dl sokeria
1 rkl inkivääritotia
1 dl muromysliä
Isommat punaiset:
1 dl kermaa
1 dl sokeria
3 rkl inkivääritotia
50g valkosuklaata
1 rkl voita
2 dl hedelmäistä mysliä
Valmistus (sama molemmissa)
1. Mittaa mysliä lukuun ottamatta kaikki aineet kattilaan ja keitä kunnes seos alkaa saostua kinuskimaiseksi. Voit testata valmiusastetta perinteisellä vesilasitestillä. Kun seos jähmettyy palleroksi, on se sopivaa.
2. Lisää mysli ja sekoita tasaiseksi. Sammuta levy.
3. Lusikoi massa vuokiin ja anna jäähtyä. Toimi nopeasti, sillä seos jähmettyy nopeasti!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
tuota totia kyllä suosittelen kokeilemaan =)