28.6.2015
Ainekset:
50 g voita tai margariinia
1 rkl Hunajainen Sam Hunaja&Inkivääri hunajaa
1/2 dl ruokosokeria
50 g valkosuklaata
3 dl riisimuroja
1. Mittaa kattilaan voi, sokeri ja hunaja. Sulata miedolla lämmöllä.
2. Lisää pienitty suklaa ja sekoittele tasaiseksi. Varo keittämästä!
3. Lisää riisimurot, sekoita ja annostele pieniin muffinssivuokiin/ karkkivuokiin
4. Laita jääkaappiin kovettumaan, ja nauti hetken kuluttua
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä