28.6.2015
Ainekset:
50 g voita tai margariinia
1 rkl Hunajainen Sam Hunaja&Inkivääri hunajaa
1/2 dl ruokosokeria
50 g valkosuklaata
3 dl riisimuroja
1. Mittaa kattilaan voi, sokeri ja hunaja. Sulata miedolla lämmöllä.
2. Lisää pienitty suklaa ja sekoittele tasaiseksi. Varo keittämästä!
3. Lisää riisimurot, sekoita ja annostele pieniin muffinssivuokiin/ karkkivuokiin
4. Laita jääkaappiin kovettumaan, ja nauti hetken kuluttua
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä