2.1.2017
Pohja:
1/2 pakettia Myllyn paras ruispakastetaikinaa (eli toinen pakkauksen levyistä)
Täyte:
1 muna
2 dl ruokakermaa
100g kylmäsavulohta
60g koskenlaskijaa (sipuli-ruohosipuli)
ripaus suolaa ja pippuria
Koristeeksi:
1 persimon
taikinan ylijäämä
1. Kauli sulanut pohja suorakaiteen muotoiseksi ja siirrä voideltuun vuokaan (kinuskikissan/iloleipurin suorakaide irtopohja vuoka). Siisti reunat ja ota taikinan loppu talteen.
2. Tee täyte. Sekoita muna, kerma, mausteet ja koskenlaskija, voit tarvittaessa käyttää sauvasekoitinta. Pieni lohi, lisää pohjan päälle ja kaada täyteseos päälle.
3. Koristele persimon viipaleilla ja taikinasta tehdyillä kuvioilla
4. Paista 215 asteessa noin 20-25min.
5. Tarjoile hieman jäähtyneenä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Nam! Kyllä näyttää maukkaalta! Lohi on niin herkkua… myös piirakassa! 🙂