25.3.2015
Taikina:
2 munaa
1dl sokeria
2 tl sitruunamehua
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 banaania (n. 300g)
0,5dl maitoa
0,5 dl cashewpähkinä rouhetta
0,5dl suklaarouhetta (toblerone crunch)
25g sulatettua margariinia
Kuorrute:
1 prk rahkaa
0,5dl vaniljakreemijauhetta
keltaista väriä
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
2. Lisää jauhot, leivinjauhe, sitruunamehu ja muussatut banaanit, sekoita ja lisää loput aineet.
3. Annostele muffinivuokiin, (12kpl) ja paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia
4. Valmista kuorrute sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja anna tekeytyä hetki. Pursota jäähtyneiden muffinsien päälle ja koristele esim. suklaarouheella tai nonparelleilla tai pähkinöillä. Lasten kanssa laitettiin näihin vielä cashewpähkinöitä, mutta niiden kanssa en enää ehtinyt kuvata, kun hävisivät parempiin suihin
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hei Soja! Nyt myös meillä on leivottu näitä! Mikä ihana tuoksu.Ei maltettu edes odottaa,että ne olis jäähtyny ihan täysin,vaan yksi syötiin jo vähän lämpimänä.hyvää on! Suklaalla korvasin pähkinän puuttumisen! 🙂 kiitos!