7.5.2015
Tästä tulee n. 5 reilun kämmenen kokoista rieskaa
320g Bataatti kuorittuna
60g Gluteeniton kaurahiutale
1kpl kananmuna
2tl ruususuola
Lohko ja keitä bataatti kypsäksi ja tee bataateista + tilkasta keitinvettä bataatti muusi ja lisää joukkoon kaurahiutaleet ja suola. Anna jäähtyä hyvin ja sekoita jäähtyneeseen seokseen muna. Annostele ruokalusikalla nokareita pellille ja levitä ne reilun kämmenen kokoisiksi ympyröiksi.
Paista uunin keskitasolla 275 astetta n. 10 min tai kunnes pinta saa hiukan väriä.
Nauti lämpimänä sipaisulla kunnon voita. On super hyviä kyllä myös jäähtyneinäkin.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä